Drumul Taberelor - Regulamentul Concursului "De Halloween Decorăm și ne distrăm"
REGULAMENTUL CONCURSULUI De Halloween Decorăm și ne distrăm
Organizată de S.C. Ceetrus Romania S.R.L., în data 26.10.2024
SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
1.1. „De Halloween Decorăm și ne distrăm”
” („Concursul”), este organizat de S.C. Ceetrus Romania S.R.L., cu sediul social in Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr 48, etaj 14, sector 1, București, Romania, număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J40/14883/2007, cod unic de înregistrare RO22217990, , denumită în cele ce urmează („Organizatorul”),
1.2. Concursul se va derula cu respectarea prevederilor prezentului regulament care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada concursului pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a modifica prezentul regulament şi de a anunţa acest lucru public prin accesarea website-urilor centrelor comerciale lui în sectiunea „Jurnalul Comunitatii”: https://www.drumultaberelor.ro/
1.3. Orice modificare adusă prezentului regulament va face obiectul unui act adiţional. Atât regulamentul, cât şi eventualele acte adiţionale prin care va fi modificat vor fi disponibile în mod gratuit oricărei persoane interesate şi se vor găsi la sediul Organizatorului din Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr 48, etaj 14, sector 1, București, Romania, putând fi obţinute ca urmare a transmiterii unei solicitări scrise datate şi semnate, în format electronic prin accesarea website-ului, centrului commercial participant la eveniment, în sectiunea “Evenimente”, detaliate la art. 1.2.
1.4. Nicio modificare nu poate produce efecte retroactive şi toţi participanţii înregistraţi până la momentul modificării vor beneficia de drepturile deja obţinute. Orice astfel de modificare adusă, inclusiv prelungirea sau reducerea duratei concursului, va fi supusă procedurii de autentificare de către un notar public şi va face parte integrantă din Regulament. Modificările produc efecte în termen de o zi de la data autentificării actului adiţional.
SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE
2.1. Concursul este organizat şi se desfăşoară în conformitate cu prevederile prezentului regulament, dupa cum urmeaza:
A. CONCURS organizat in galeria Centrului Comcercial Drumul Taberelor în perioada 26.10.2024-30.10.2024
2.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica data de terminare a prezentului Concurs. Orice modificare va fi comunicata prin act aditional la prezentul Regulament si va intra in vigoare de la data publicarii acestuia pe site-urile comunicate in sectiunea.
2.3. Dupa data incheierii Concursului, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate si nu isi mai asuma nicio obligatie in legatura cu orice circumstanta care ar putea eventual conduce la concluzia actualitatii sau continuarii Concursului.
2.4. Orice inscriere inainte de data de incepere sau dupa data de incheiere, a Concursului nu va fi luata in considerare, cu excepția cazului în care se va decide modificarea duratei de derulare a concursului conform prevederilor art. 2.2. de mai sus.
SECŢIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE
3.1. Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele majore(denumite in continuare „Participantii”), cu domiciliul in Romania. Persoanele fizice devin Participanti prin decorarea unui dovleac de Halloween intr-un mod sustenabil si creativ. Dovleacul se va realiza creativ, iar inscrierea poate fi efectuata doar cu poza din cadrul evenimentului Fun HAHAHAHAlloween din data de 26.10.2024, orele 17:00-20:00.
3.2. Nu pot participa la aceast Concurs angajati ai Organizatorului, ai partnerilor implicati in organizarea concursului, sotii, sotiile si rudele de gradul intai (parinti, copii) ale angajatilor companiilor anterior mentionate, persoanele juridice, indiferent de natura acestora sau persoanele fizice autorizate (PFA).
3.3. Participarea la aceast Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
3.4. Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.
Orice incercare de fraudare, prin orice mijloc, se soldeaza cu eliminarea definitiva a participantului in cauza.
Prin frauda se intelege orice actiune sau inactiune de natura a influenta in mod artificial si/sau nelegal acordarea de voturi, incluzand – dar fara a se limita la – acordarea de voturi in sistem automatizat (de exemplu prin utilizare robotizata) fie de la acelasi IP fie prin mecanisme care permit disimularea acestuia.
3.5. Sunt descalificate automat persoanele care participă la Concurs utilizând o identitate falsă. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a elimina din Concurs sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat câștigător în cazul în care acesta nu a furnizat date corecte de contact, s-a înscris utilizând date false sau încearcă să influențeze Concursul prin modalități frauduloase sau nu respectă prevederile Regulamentului.
3.6. După încheierea etapei de votare, Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica sau anula voturile nevalide, precum si voturile frauduloase (realizate prin mecanisme de votare automată sau conturi false).
SECŢIUNEA 4. MECANISMUL PARTICIPĂRII LA CONCURS
4.1. Pentru a participa la concurs, participantii nu sunt conditionati de o achizitie.
4.2. Pentru a participa la Concurs si pentru a avea o inscriere valabila in Concurs, participantii care indeplinesc conditiile de participare, mentionate in Sectiunea 3 - „DREPTUL DE PARTICIPARE” din prezentul Regulament Oficial, trebuie sa respecte urmatorul mecanism:
4.2.1. Sa decoreze dovleac de Halloween intr-un mod sustenabil si creativ. Dovleacul va fi pus la dispozitie de catre Organizator in data de 26.10.2024 intre orele 11:00-13:00
4.2.2. Sa posteze poza la postarea de pe pagina Centrului Comercial Drumul Taberelor, dedicata concursului: https://www.facebook.com/DrumulTaberelor/posts/pfbid0UhpZXh8bb5tTqZuJ1htmey3XKWQUGKNCMPvPgYo9ENG7QdL3h9cWrfmKnc7QKUewl
4.2.3. Castigatorii vor fi alesi in functie de numarul de aprecieri(like-uri) oferite la poza pe care o vor posta conform 4.2.2.
4.2.4. Vor fi oferite 3 premii, cate unul pentru fiecare poza cu cel mai mare numar de aprecieri. Daca numarul de voturi este egal intre 2 poze, atunci organizatorul isi va exercita si votul sau
4.3. Pozele realizate pot fi folosite in comunicarea interna si externa (pagina de Facebook, Instagram, LinkedIn si alte retele sociale) a Organizatorului.
4.4. Nu se accepta cuvinte vulgare, jignitoar pe tinuta. Nu se accepta tinuta nefinalizata. Nu se accepta alt tip de tinuta decat cel corespunzator temei de concurs.
4.5. Daca pe toata durata derularii Concursului nu se acorda toate premiile, premiile neacordate nu se vor atribui, ramanand la dispozitia Organizatorului.
4.6. Prin inscrierea la prezentul Concurs, participantii admit ca au luat la cunostinta prevederile prezentului Regulament, de mecanica participarii la Concurs, au inteles-o si accepta faptul ca toate decorurile inscrise in concurs vor fi facute publice.
SECŢIUNEA 5. PREMIILE OFERITE ÎN CONCURS
5.1. In cadrul Concursului se ofera urmatorul tip de premii:
5.2. Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul Concursului este de 714 lei (TVA inclusa).
5.3. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulamentul Oficial, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.
5.4. Participantilor la Concurs nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte pentru participarea la Concurs sau primirea premiului castigat.
SECŢIUNEA 6. REVENDICAREA, VALIDAREA ŞI ACORDAREA PREMIILOR
6.1. Premiile se vor acorda pe baza aprecierilor oferite de clientii la fotografia cu dovleacul deorat creativ.
Pentru a putea intra in posesia premiului castigat, potentialul castigator trebuie sa trimita un mesaj, in termen de 5 zile lucratoare de la data anuntului castigator, pe pagina de Facebook a centrului Comercial Drumul Taberelor, ca sa poata intra in legatura cu reprezentantul companiei.
Premiile vor fi inmanate fizic in Centrul Comcercial.
Participantul la Concurs, desemnat castigator care refuza sau care nu indeplineste conditiile prevazute de Regulament pierde in mod automat calitatea de castigator si nu poate intra in posesia premiului.
Orice alte cheltuieli generate de punerea in posesia premiului ori de orice alta natura intra in grija exclusiva a castigatorului.
SECTIUNEA 7. RASPUNDERE
7.1. Prin participarea la Concurs, Participantul declara si este de acord cu urmatoarele:
a. Participantul este singurul raspunzator pentru orice declaratie neconforma cu realitatea;
b. Participantul este constient de conditiile normale de utilizare a premiilor si poate face uz de aceastea fara a constitui o amenintare la adresa sanatatii si integritatii sale corporale, si/sau a celor din jur.
7.2. Organizatorul:
a. nu este raspunzator pentru calitatea premiilor – vicii ascunse oferite in cadrul acestui Concurs;
b. nu este raspunzator pentru deteriorarea, disparitia sau sustragerea premiilor dupa momentul preluarii lor de catre castigator.
c. este exonerat de catre castigatori, acordul de vointa al acestora fiind dat prin simpla participare la prezentului Concurs, de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigatori in legatura cu premiile, ulterior momentului preluarii acestora, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzand dar fara a se limita la, vatamari corporale si/sau vatamari ale sanatatii, respectiv vatamari sau daune aduse patrimoniilor sau daune morale.
d. nu este raspunzator de eventualele prejudicii sau daune cauzate de catre castigatori unor terti in legatura cu premiile, indiferent de natura acestor prejudicii.
e. nu isi asuma raspunderea pentru eventuale accidente aparute in timpul folosirii premiilor.
f. isi rezerva dreptul de a redistribui premiul sau de a nu-l mai distribui in cazul in care castigatorul nu se prezinta in vederea inmanarii premiului.
SECTIUNEA 8. INTRERUPEREA CONCURSULUI INAINTE DE TERMEN
Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, decizie ce va fi anuntata public si care va respecta prevederile legale. In cazul intreruperii acestui Concurs, Organizatorul nu isi asuma nici un fel de raspundere referitor la premiul care ar trebui oferit in urma indeplinirii conditiilor de premiere survenite ulterior acestei date.
SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul nu este răspunzător pentru plata altor taxe, impozite, obligatii financiare legate de premiul oferit, cu excepția impozitului cu reținere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din concurs, impozit pe care Organizatorul este obligat sa îl calculeze, sa îl retina si sa îl transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, acolo unde aceste dispozitii sunt aplicabile.
Organizatorul nu este răspunzător de plata altor taxe, impozite, obligații financiare legate de premiul oferit, acestea fiind in sarcina câștigătorului.
SECTIUNEA 10. DATELE CU CARACTER PERSONAL
10.1. Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul si societatile implicate in organizarea Concursului se obliga sa respecte prevederile:
• REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor, in continuare „GDPR”);
• Codului Civil roman, precum si a tuturor actelor normative in vigoare care se aplica derularii acestei campanii.
10.2. Prin înscrierea in Concurs, participantii– in calitate de persoane vizate - sunt de acord cu toate prevederile Regulamentului si se obliga sa le respecte ca atare, intelegand pe deplin toate efectele acestora.
De asemenea, Participantii inteleg si sunt de acord ca prin inscrierea la Concurs, în cazul în care vor caștiga, numele, precum si premiul castigat vor fi facute publice in conditiile mentionate mai sus in prezentul Regulament.
10.3. Inscrierea in Concurs, derularea si efectele acesteia implica colectarea si prelucrarea de date cu caracter personal. Datele personale care se colecteaza sunt: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, a persoanei cu care se tine legatura
10.4. Prin inscrierea si participarea in aceast Concurs, persoana fizica, majora, cu domiciliul pe teritoriul Romaniei- care este desemnata si validata ca si castigatoare a unui premiu are la cunostinta faptul ca trebuie sa prezinte Organizatorului informatii corecte si reale. Prezentarea acestor informatii este imperativa pentru ca Organizatorul sa poata respecta obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Ca atare, Organizatorul va retine, pentru scopul mentionat anterior, cat si pentru evidentele sale contabile, datele transmise pe o durata care nu va depasi termenele impuse de legislatia in vigoare, respectiv 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite.
10.5. Operatorul datelor personale (denumit in continuare „Operatorul”) enumerate la punctele 10.3. si 10.4. de mai sus este Organizatorul Concursului, SC CEETRUS ROMANIA SRL, cu sediul social in Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr 48, etaj 14, sector 1, București, Romania, număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J40/14883/2007, cod unic de înregistrare RO22217990.
10.6. Scopul colectarii si prelucrarii datelor personale mentionate la punctele 10.3. si 10.4. de mai sus il reprezinta: inscrierea in Concurs, derularea Concursului, validarea castigatorilor si atribuirea premilor, inmanarea premilor (direct sau prin curier rapid), beneficierea de premiul castigat, solutionarea eventualelor reclamatii referitoare la derularea Concursului, formulate conform prevederilor din prezentul Regulament, precum si indeplinirea de catre Organizator si Imputernicitul sau a obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare.
10.7. Temeiul juridic al colectarii si prelucrarii datelor personale mentionate la punctele 10.3. si 10.4. de mai sus il constituie concursul adresat de catre Organizator publicului larg, acceptata de catre participanti prin inscrierea voluntara, iar temeiul legal il reprezinta art. 6 alin. (1), literele a), b) si c) din GDPR.
10.8. De asemenea, in virtutea art. 13, alin. (2) din GDPR, participantii sunt informati ca:
a) Datele colectate in virtutea prezentului Concurs sunt stocate de catre Operator pentru o perioada care nu va depasi prevederile impuse de legislatia in domeniu, lunadu-se ca reper maxim termenul general de prescriptie de 3 ani (art. 2.517 Cod Civil), iar in cazul datelor necesare pentru evidentele contabile, 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite potrivit legislatiei contabile in vigoare;
b) Beneficiaza de dreptul de a solicita Operatorului: accesul la datele cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, restrictionarea prelucrarii, dreptul de a se opune prelucrarii, precum si dreptul de a solicita portabilitatea datelor, toate aceste drepturi fiind explicate, pe scurt, mai jos;
c) Beneficiaza de dreptul de a-si retrage oricand consimtamantul, fara ca acest fapt sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, insa retragerea consimtamantului poate avea drept consecinta imposibilitatea de inscriere sau de a participa efectiv la Concurs, dupa caz;
d) Furnizarea de date cu carater personal efectuata in virtutea prezentului Concurs reprezinta o obligatie contractuala (contractul, in acest caz, fiind reprezentat de relatia dintre Organizator si participant ca urmare a inscrierii voluntare a acestuia in Concurs, reprezentantul participantului fiind obligat sa furnizeze datele personale intocmai pentru a fi posibila participarea la Concurs, dar si o obligatie legala, Organizatorul fiind obligat sa solicite date personale pentru a respecta obligatiile impuse de legislatie in vigoare (cum ar fi, dar fara a se limita la Codul Fiscal din 2015, Legea contabilitatii nr. 82/1991, O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata). In cazul nerespectarii acestor obligatii contractuale si legale, persoanele doritoare nu se vor putea inscrie in concurs, iar odata inscrise, nu vor putea fi incluse in tragerea la sorti si nu vor putea beneficia de premiile puse in joc, de asemenea, Organizatorul va fi supus sanctiunilor contraventionale si/sau penale;
e) Au dreptul sa depuna plangere in fata Autoritatii Nationale Pentru Supravegherea si Protectia Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.S.C.P.).
10.9. Mai jos sunt descrise, pe scurt, drepturile pe care GDPR le confera persoanelor vizate:
A. (1) Dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Obtinerea confirmarii se face in baza unei cereri scrise, datate si semnate, adresate Operatorului, trimise la adresa acestuia mentionata la Sectiunea 1 din Regulamentul Oficial.
In cazul in care datele personale ale persoanei vizate sunt prelucrate de catre Operator, persoana vizata are acces la urmatoarele informatii:
(a) scopurile prelucrării;
(b) categoriile de date cu caracter personal vizate;
(c) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale;
(d) acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă;
(e) existența dreptului de a solicita operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal ori restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau a dreptului de a se opune prelucrării;
(f) dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
(g) în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile privind sursa acestora;
(h) existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, menționat la articolul 22 alineatele (1) și (4) din GDPR, precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.
(2) În cazul în care datele cu caracter personal sunt transferate către o țară terță sau o organizație internațională, persoana vizată are dreptul să fie informată cu privire la garanțiile adecvate în temeiul articolului 46 din GDPR referitoare la transfer.
(3) Operatorul furnizează o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrării. Pentru orice alte copii solicitate de persoana vizată, operatorul poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative. În cazul în care persoana vizată introduce cererea în format electronic și cu excepția cazului în care persoana vizată solicită un alt format, informațiile sunt furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent.
(4) Dreptul de a obține o copie menționată la alineatul (3) din GDPR nu aduce atingere drepturilor și libertăților altora – art. 15 GDPR.
B. Dreptul la rectificare: se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, de catre Operator a datelor cu caracter personal inexacte care o privesc pe persoana vizata, acesata avand dreptul de a obtine rectificarea datelor – art. 16 GDPR.
C. Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): dreptul de a solicita Operatorului stergerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; retragerea consimtamantului si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; opunerea prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale – art. 17 GDPR.
D. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite Operatorului verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective – art. 18 GDPR.
E. Obligatia de notificare privind rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii: Organizatorul comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare sau stergere a datelor sau restrictionare a prelucrarii, daca acest lucru se dovedeste a fi posibil si daca nu presupune eforturi disproportionate – art. 19 GDPR.
F. Dreptul la portabilitatea datelor: Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat Operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea Operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal. În exercitarea dreptului său la portabilitatea datelor, persoana vizată are dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la Operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic – art. 20 GDPR.
G. Dreptul de opozitie: In orice moment, persoana vizata are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara in care se afla, prelucrarii datelor care o privesc atunci cand prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Operator (art. 6 alin. (1) lit. f din GDPR). Astfel, Operatorul nu mai prelucreaza datele cu caracter personal, cu exceptia cazului in care Operatorul demonstreaza ca are in continuare motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv – art. 21 GDPR.
H. Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri: Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care o privesc sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Cele mentionate anterior nu se aplica daca prelucrarea automata este necesara incheierii sau executarii unui contract cu Organizatorul, daca Organizatorul are o autorizatie in acest sens si daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod explicit – art. 22 GDPR.
10.10. Toate drepturile enumerate mai sus se exercita prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate, la sediul Organizatorului.
Exercitarea drepturilor dumneavoastră: Pentru a vă exercita drepturile, vă rugăm să ne contactați în scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact oferite mai jos.
Vă rugăm să adresați întrebările dumneavoastră privind subiectul protecției datelor și orice cerere pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră la următoarele informații de contact:
Email: dpo_romania@nhood.com
10.11. Dacă aveţi o nemulţumire cu privire la modul în care prelucrăm datele dumneavoastră, am prefera să ne contactaţi pe noi direct pentru a vă putea soluţiona problema. Cu toate acestea, puteţi contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal prin website-ul lor (www.dataprotection.ro).
SECTIUNEA 11. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.
Eventualele reclamaţii legate de derularea Concursului se vor putea trimite la sediul Organizatorului, pana la data de 05.11.2024.
Redactat intr-un singur exemplar autentificat de catre BIROU NOTARIAL PROBATIO, notar public ILIE-BUD ROXANA-MARIA.
Organizator,
CEETRUS Romania S.R.L
Powered by Froala Editor