Ești offline

Contact

Cunoaște echipa Cartier Hub, coordonată de NOD makerspace

Suntem o echipa puternica, care pana acum a dezvoltat 12 proiecte și initiative cu impact asupra comunitatii. Printre proiectele cu care ne mandrim sunt: MATER – prima biblioteca de materiale din Europa de Sud-Est, La Firul Ierbii – centrul de dezbateri și întâlniri civice, LevelUP – program de accelerare pentru makeri și antreprenori din Europa.

Am reusit să cream un ecosistem dinamic deschis pentru designeri, artiști, ingineri, inventatori, freelanceri și antreprenori.

Orice minte creativă, oricine gândește ”business” într-un mod creativ, oricine are o idee, o invenție sau un prototip, și vrea să le dezvolte, își găsește spațiul potrivit, o comunitate suport, și echipamentul de producție care poate aduce orice proiect la viață.

Eforturile noastre au fost recompensate prin 8 premii importante, in ultimii trei ani am castigat premiul pentru best coworking space în Romania (2016, 2017 și 2018) oferit de Central Eastern European Startup Awards.
 

Ne poți contacta oricând prin formularul de contact!

Ne găsești la adresa:  Strada Brașov, nr. 25, sector 6, București, în interiorul Centrului Comercial Drumul Taberelor, la mezanin.

Telefon: +40755 746 521
Email: office@cartierhub.ro

Program: Pentru membri și vizitatori, de luni până duminică, între 9:00 și 21:00