Ești offline

Corporate

Închirierea spațiului pentru evenimente private se poate face pentru o zi întreagă, pentru câteva ore sau chiar pentru o perioada mai lungă în cazul unui eveniment de amploare. Capacitatea este una generoasa, ce poate acomoda până la 100 de persoane, avem toate echipamentele necesare pentru orice tip de eveniment. Pentru mai multe informații cu privire la organizarea evenimentelor corporate ia legătura cu noi prin intermediul formularului de contact.

De asemenea, poți să închiriezi spațiul pentru serbări școlare, dacă îți dorești un loc nou, colorat, confortabil, dotat cu aparatură de specialitate și cu acustică bună.
Dacă ai un atelier mai restrâns, îți propunem sala de întâlniri, un spațiu creativ cu o capacitate de până la 15 persoane. Aceasta poate fi folosită pentru întâlniri de lucru, brainstorming-uri sau training-uri.
Dacă ești trainer și vrei să îți ții cursul la Cartier HUB, găsești toate facilitățile necesare ca tu să îți desfășori activitatea la un nivel optim.
Dacă vrei să închiriezi spațiul nostru pentru a organiza cursul tău ne poți transmite mesajul tău prin intermediul formularului de contact de mai jos.