Ești offline

Povestea Drumul Taberelor

De la Centrul Comercial Auchan
Drumul Taberei la „Drumul Taberelor”
 
De la Drumul Taberei la Drumul Taberelor


Centrul comercial Drumul Taberelor este rezultatul colaborării strânse cu locuitorii cartierului, care au inspirat noul concept de scenă pentru comunitățile din cartier. Fiecare nevoie identificată cu ajutorul vostru se reflectă în spațiile de interacțiune propuse, care se conturează ușor-ușor.

UN NOU NUME PENTRU CENTRUL COMERCIAL
Am început cu numele, care s-a schimbat din Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei în Drumul Taberelor, ca să reflecte mai bine ideea de uniune în diversitate. Ne place să credem că aici este locul în care taberele se unesc, fapt la care vom contribui cu toate resursele disponibile.

 


PERSONALITATEA CARTIERULUI INTR-UN NOU LOGO
Am continuat cu aspectul, mai vesel, mai prietenos și mai dinamic, care să reflecte diversitatea taberelor în toată frumusețea lor. Am metamorfozat apoi cele mai puternice trăsături care îi dau personalitate cartierului într-un logo ce unește verdele oazelor urbane cu turcoazul lacului Moghioroș și portocaliul fațadelor. Evident, nu putea lipsi din design celebra buclă, care să îl facă ușor de recunoscut nu doar pentru ai noștri, ci și vecinii din cartierele alăturate, pe care îi așteptăm cu drag în vizită.

 


SCENA COMUNITATII
Te invităm să descoperi scena pe care am creat-o pentru comunitățile din cartier și modul în care poți să beneficiezi și tu de spațiile de interacțiune create. Pentru că unele dintre ele încă nu sunt finalizate, te rugăm să mai ai puțină răbdare și să ne urmărești pe pagina de facebook și pe blog să afli primul noutățile noastre.

 
UN NOU SPATIU DE CUMPARATURI SI RELAXARE IN INIMA CARTIERULUI 
Iată ce ți-am pregătit la centrul comercial Drumul Taberelor. O zonă de luat masa cu familia și prietenii dotat cu un spațiu de joacă unde au loc deja serbări și alte momente artistice dedicate întregii familii. Urmează să fie definitivate și librăria, sala de sport, alte spaţii de relaxare şi petrecere a timpului și un community hub de care suntem tare mândri, un concept unic în România. Despre toate acestea veți afla la momentul potrivit toate detaliile.


Vino să descoperi și tu noul concept al centrului comercial Drumul Taberelor și să contribui alături de noi la consolidarea legăturii dintre comunitățile care se unesc.