Ești offline

Transformă comunitatea

Activitățile educaționale și culturale fac parte din esența Cartier HUB. Aceste activități sunt ținute de către organizatiile din cartier sub formă de cursuri săptămânale.

Pentru ateliere punctuale, te rugăm să te uiți pe calendar, să verifici conținutul atelierului programat. Iar pentru înscriere, să folosești formularul de contact de mai jos.

La Cartier HUB organizăm periodic activități de networking și conectare socială, adică te invităm la evenimentele dedicate comunității în care poți să afli cine sunt și ce fac oamenii din cartier și poți, de asemenea, să spui cine ești tu, ce faci, cum poți să aduci o schimbare în bine în cartier și de ce ai nevoie pentru a-ți urma planul.
Dacă vrei să organizezi o întâlnire pentru o inițiativă civică, o conferință culturală, o lansare de carte, proiecții de filme, te rugăm să ne contactezi și să ne povestești despre proiectul tău și cum putem să îl găzduim la Cartier HUB.

Ne interesează viziunea ta, cum se potrivește proiectul tău cartierului și cum contribuie la îmbunătățirea calității vieții urbane.
Vrem să te cunoaștem mai bine, să înțelegem proiectul tău și să te ajutăm în organizarea lui. 
Toate evenimentele organizate pentru comunitate vor fi afișate în calendarul de evenimente de pe website.